icon close

Boeken

MET DE WIND MEE

Na fietstochten door Amerika en Oceanië begint Wouter Deboot aan een nieuw avontuur. In dertig dagen tijd doorkruist hij maar liefst negen landen. Hij fietst naar waar de wind hem brengt. Geen grootschalige operatie aan de andere kant van de plas, geen ingewikkelde reisroutes of moeilijke voorbereidingen. Nee, deze keer dwarrelt hij als een blad door Europa, honderd kilometer per dag in de richting die de wind hem aanwijst. Het toppunt van vrijheid.

icon boek Pelckmans Uitgeverij Bestel icon ticket

DWARS DOOR OCEANIË

Waar ligt het einde van de wereld? Volgens Wouter Deboot in Oceanië. Nog meer dan naar de prachtige natuur gaat Wouter op zoek naar de verhalen van de mensen die er leven en laat die indrukken botsen met zijn eigen Vlaamse eigenheid. Op vlotte, humoristische wijze laat Wouter je kennis maken met een werelddeel dat we ten onrechte maar al te vaak over het hoofd zien.

icon boek Pelckmans Uitgeverij Bestel icon ticket

DWARS DOOR AMERIKA

In dit boek nemen Wouter en Steven je mee op hun reis. Overal waar ze komen, ontmoeten ze Amerikanen die blaken van optimisme. En mensen die moedig en hoopvol zijn, zelfs als alles tegenzit. Zij houden een land overeind dat wij, Europeanen, eigenlijk helemaal niet kennen. 'Dwars door Amerika' is een eyeopener, een boek vol verhalen die even ontroerend als meeslepend zijn.

icon boek Pelckmans Uitgeverij Bestel icon ticket